Neem contact met mij op

Ik ben altijd blij om te praten over elk onderwerp dat je in gedachten hebt. Ik ben blij om elke vraag die je kan hebben te beantwoorden. Bekijk gerust de site en neem contact op. Ik vraag dat je mijn inbox niet spamt met e-mails. Als je van mijn blog, u delen, post reacties, en vind het leuk. Uw opmerkingen zijn erg belangrijk voor mij, en ik wil niet een e-mail van u te zeggen "Hey, je moet dit doen!" Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op, maar vraag me alsjeblieft niet om advies. Ik ben altijd blij om u te helpen, maar zorg ervoor dat u mijn FAQ lezen, en probeer niet om dit zelf te doen. Ik ben een newbie van deze hele slang-wereld-ding, en ik ben niet eens zeker wat te vragen in de eerste plaats. Ik wil niet om uw hoop te krijgen, maar als je het gevoel een beetje geïntimideerd, misschien moet je een paar momenten om een aantal doe-het-slangen eerst te proberen. Ik zal geen e-mails of berichten beantwoorden over de slang dingen, want ik heb je hulp niet nodig op die afdeling, en het is allemaal op mij.

Je moet wachten tot de volgende post of totdat we weer online, want we hebben erg druk blogs: De tuinslang, de betegelde muren, de moestuin, de tuin, de tuin tuin, en ik kan niet denken aan iets anders.

Ik hoop dat dit bericht is informatief. Als u wilt worden gehouden in de lus, u onze blog volgen (je moet inloggen om berichten te bekijken), of aanmelden voor onze nieuwsbrief aan de onderkant van deze pagina (je moet je abonneren om berichten te ontvangen) en ik zal je e-mailen als we weer online zijn (maar het is een beetje vervelend dat we dat om de paar dagen moeten doen) of je ons leuk vinden op Facebook. En we zijn niet eens zeker wat de naam van de blog is nog niet, dus voel je vrij om me e-mail ([email protected]) en ik zal zien wat ik kan doen. In feite vraag ik je, de lezer, of je een naam hebt.

Openingstijden