In 2016 werd ik geïnterviewd door mijn buurman in Nederland en ze wilde dat ik een tuinslang zou maken die aardbevingen en aardbevingen kan weerstaan. En dus deed ik het in 2017. Ik heb ook gewerkt bij de Nederlandse Aardrijkskunde Universiteit (dezelfde plek die me alles heeft geleerd wat ik weet over tuinieren) en daarom wordt mijn naam uitgesproken als Wolters. Hetzelfde is ook de reden waarom ik van dat Nederlandse woord hou.

Ik besloot om deze slang te maken, omdat de andere die ik zag niet omhoog gaan zo hoog als ik wilde. Ik ben niet de enige die een betere slang wilde, dus heb ik er een gemaakt. Deze heeft dezelfde diameter als de andere, maar het einde is gemaakt, zodat het niet op te steken en raakte iedereen als het hits. En het lekt niet. Het kwam zo perfect dat mensen me om meer begonnen te vragen.

Mijn motto is "Laten we leren om van ze te houden" en ik heb een passie voor slangen. Hier deel ik met u mijn collectie van tuinslang collectie.

Ik hou van slangen. Ik heb er een in elke kamer van het huis. Maar mijn slangen zijn mijn favoriete onderdeel. Het kan mijn favoriete onderdeel zijn omdat mijn slang collectie is zo kleurrijk. Het is zo schattig en grappig. Hier is mijn slangen collectie! Ik weet dat je misschien al je slang collectie verzameld en nu kunnen we beginnen met het versieren van uw huis met mooie slangen. Het eerste wat je moet doen is je slangen schilderen. Ze hebben het beste effect op uw huis. Hier is mijn huis met mijn slangen en een paar foto's van mijn tuin. Ik gebruik de mooiste slangen van de tuin. Ik heb ook een aantal uit de tuin. Hier is mijn tuin waar mijn slangen zich bevinden: En hier is een close-up van de tuinslang: Ik heb een zeer interessante gewoonte die ik moest beginnen te doen.

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school wilde ik iets met mijn leven doen en als leraar moest ik naar mijn vakgebied, engels onderwijzend. Ik had een idee om naar het platteland om Engels te leren aan de schapen en ik was al een oude hand in het onderwijzen van Engels aan native Engels sprekenden dus het was een no-brainer.

Ik vond een groep enthousiaste en enthousiast om Engels tuinders te leren (ja we zijn een beetje als de 'jeugd van het bos' met veel vrije tijd). We kregen de basis in de vroege dagen van onze reis onderwezen en vervolgens verplaatst naar de moeilijkere onderwerpen in de tuin. Toen we in Nederland aankwamen wist ik dat het onderwijzen van de Engelse taal voor mij de perfecte gelegenheid was, omdat we een aantal uitdagingen, uitdagingen en beloningen van dit avontuur met andere mensen zouden delen.